PAUL McCARTNEY CANTA A L'HIVERN LA PROMESA DE L'ESTIU

Ja el tenim aquí. L’hivern!

Qui se’n recordava d’ell enmig dels xardorosos dies de l’estiu, quan les hores de claror no s’acabaven mai i els dies es feien eterns?. D’això fa tot just uns mesos i aquesta tardor que ha hivernejat tant, ha obert la porta a l’estació blanca, la dels amants del fred que convida al recolliment. 

L’hivern és l’estació freda per excel·lència, ideal per als que gaudeixen de la neu, dels esports que s’han de practicar sobre el gel, però també per aquells que gaudeixen d’una tarda de pluja lenta però constant, gaudida des del darrera del vidre d’una finestra, potser amb una flassada sobre els genolls i un bon llibre assaborit sota una llum tènue. El sol d'aquest temps ja no escalfa i és tan agradable que el sents acaronar els sentits. Són escenes aquestes que porten calma a l’esperit, que encomanen una sentiment de llar, de sostre, de calidesa.

L’hivern és l’anunci de les festes més familiars i entranyables de l’any: el Nadal. La celebració del solstici per alguns, del naixement del Fill de Déu per uns altres i del fet d’haver acabat un altre any i poder-ne encetar un de nou amb l’esperança renovada, fa venir ganes de celebrar-ho amb alegria i per mil i una raons.

Un nou any és sempre una bona oportunitat, més enllà dels propòsits clàssics (perdre pes, anar al gimnàs, aprendre anglès, deixar de fumar...) per reinventar-se, per recapitular en forma de reflexió d'allò viscut i après, per prendre noves decisions amb renovada energia i sobretot, per encetar projectes nous que han nascut amb un gran esforç (com si fos un llarguíssim treball de part), fonamentats sobre les bases sòlides de l’amistat veritable i la confiança, i que a partir de l’any nou prenen una enorme volada.

L’equip humà de Connexions Culturals, entusiasmats amb els nous reptes comunicatius i de servei culturals que tot just s’inicien, us volem desitjar un bon inici d’hivern.

Ara, això sí, tornarà l’estiu i al proper estiu, vindrà ell, en Paul, per oferir-nos les seves cançons en un gran concert, per fer-nos gaudir de tota la seva vida d’èxits un rere l’altre, per fer-nos gaudir, en definitiva, de la vida. És una promesa en ferm.

Mentre esperem el moment, que anunciarem com cal, avui us oferim un petit tast d’una de les cançons més estranyes d’en Paul McCartney, cantant a l’hivern.


Comentaris