CATALUNYA: LA RUTA DE L'ATZAR


Que el meu país, Catalunya, és molt petit, ja ho sabíem des de fa molt de temps en paraules d'en Lluís Llach, però només donant una ullada a totes les imatges que ensenya aquest vídeo que ve a continuació, us adonareu que de petit, res de res... al contari, és un país magnífic, amb contrastos, amb gent diversa que fa sa guerra, amb història, amb llengua pròpia, amb tradicions, amb arquitectura, amb  art i artistes, amb cultura, amb un intens sentiment d'arrelament i de pertinença. 

Una Catalunya Experience feta i proposada en només 4 minuts justets i poca cosa més, però que donen a entendre fins a quin punt en som d'afortunats els que vivim aquí, mirats amb la visió encuriosida i sempre interessant de les persones que venen de fora i que comparteixen amb nosaltres uns quants dies de vacances, una visita d'unes setmanes, una temporada d'estudis, uns anys de treball o si ho volen, tota la vida.

Aquest cop Connexions Culturals us convidem a fer un tomb per cadascuna de les nostres demarcacions. Veureu que els nostres paisatges són fascinants i que en pocs quilòmetres es passa del mar a l'alta muntanya. De la cuina marinera del suquet de peix al trinxat i la caça. Del biquini a l'estació d'esquí, d'acord amb la temporada. De tot per triar i gaudir. 

Deixeu-vos emocionar amb aquesta història senzilla però increïblement emotiva. 

Perquè casa meva és casa vostra i de vegades l'atzar, ens porta per rutes que ni esperàvem...






Copyright: Generalitat de Catalunya


Comentaris