MÚSICA CÀLIDA PER UN DIA ESTRANY


Sembla que aquest hivern no vol acabar de marxar, tot i que ja fa dies que s'ensuma la primavera a l'aire. N'hi ha prou en tenir una jardinera al balcó de casa per adonar-se que alguna cosa ha canviat aquests darrers dies i malgrat tot, la natura encara no ha acabat de prendre la decisió d'estirar-se i expandir-se com sol fer-ho, de forma cíclica, any rera any pels volts d'aquestes dates.

Aquests dies una mica rúfols, ennuvolats, en els que la gent sembla que s'adormi al pas lent d'un cel que no es belluga, i que caminen al ralentí pel carrer amb un paraigua sota el braç o dins la bossa, per si de cas, sempre porten a l'esperit la mateixa sensació de fred, de gris i de calma.

En dies així no hi ha res millor que engegar la ràdio i deixar-se portar. Què hi expliquen? Possiblement les darreres notícies de caràcter polític, social, econòmic... tot són dissorts i problemes. 

Però en el fons del fons, aquella veu que l'aparell de ràdio fa arribar fins ben a prop nostre, també pot explicar altres històries. Depèn del moment. Heus aquí la gràcia de la cosa. 

Imagineu que engegueu la ràdio i gràcies a la possibilitat d'interactuar entre radiofonistes i oients que ofereix avui les noves tecnologies, demaneu una cançó que us acompanyi, que us reconforti, que vulgueu dedicar a algú (seguint la mateixa línia d'aquells "Discos dedicados" que tenien tan d'èxit fa una colla d'anys enrera), que simplement us vingui de gust escoltar... Les possibilitats són pràcticament infinites... Bé, doncs, què demanaríeu?

D'aquí a no gaire, a ConnexionsRàdio podrem interactuar, escoltar-nos mútuament, aprendre tots plegats en un exercici de comunicació que a tots plegats ens farà més grans. 

De moment però i mentre s'acosta l'esperada data d'arrencada de la ràdio, us fem des de Connexions Culturals una suggerència: què us sembla una mica de Paul McCartney? És la nostra estrella favorita dins l'ampli firmament musical que ens envolta i ens acompanya. "Through Our Love". I com sempre, va dedicada. A tu, sempre a tu...



Comentaris