GIRONA TEMPS DE FLORS



Una ciutat que s’omple de flors un cop a l’any i per espai d’una setmana llarga, només pot ser Girona. “Girona Temps de Flors” és la cita anual que els amants de la ciutat dels rius tenen amb el món floral en una oportunitat única per veure Girona més guapa que mai.
Aquest cap de setmana és el darrer en el qual es poden veure més de 200 muntatges florals ubicats en distints punts significatius de la ciutat de Girona. Aquesta és una festa a la ciutat que atreu a milers de visitants d’arreu del món.

Enguany “Girona Temps de Flors” arriba a la 63ena edició. Els visitants poden circular lliurement pels espais històrics més importants de la ciutat, des de les escales de la catedral fins als banys àrabs, des del passeig arqueològic fins al Palau de Caramany. La part alta de Girona obre les seves portes, públiques i privades, als milers de visitants que es senten atrets per la bellesa, l’originalitat, la creativitat, l’encert, d’omplir Girona de flors en ple mes de maig. Es tracta del certamen floral més important d’Europa i el que durant més temps s’ha anat portant a terme.

Diumenge es clou aquesta cita però fins aleshores, Connexions Culturals us animem a visitar Girona. Mireu l’agenda d’activitats perquè a banda de tots els plantejaments florals, la ciutat també s’omple d’exposicions, de música, de concerts, de festa. Tot l’any és bo visitar Girona però aquest cap de setmana, d’una forma molt especial i única.

Heus aquí una mostra del que Girona Temps de Flors ofereix.










































Comentaris