"TU CANCIÓN" ARRIBA A LA FINAL DEL FESTIVAL D'EUROVISIÓ

Arriba a la pantalla de cada casa la celebració del 63è Festival de la Cançó d’Eurovisió.
Aquest any els amfitrions seran els portuguesos, després que l’any passat Salvador Sobral va endur-se el premi del Festival amb la meravellosa cançó “Amar pelos dois”. Avui, per tant, arriba la final que es celebrarà a l’escenari del Altice Arena de Lisboa i mitja Europa estarà pendent de l’esdeveniment.
El lema d’aquesta edició és “All aboard” (Tots a bord!) i ve acompanyat d’un logotip que representa un cargol de mar i una col·lecció de dotze variacions gràfiques que mostren diverses formes de vida marina. El conjunt representa “la diversitat, el respecte i la tolerància”, d’acord amb les paraules dels seus organitzadors, que volen unir la temàtica dels oceans i a Lisboa com a “port de cultures i sons”.
En aquesta edició es comptarà amb la participació de 43 països, dels quals només 26 han passat a la final, entre ells, Espanya.


Aquest any, després del gall de l’any passat de Manel Navarro (de fet aquella edició es recorda més pel gall que per cap altra cosa), Espanya presenta “Tu canción”, interpretada per Amaia i Alfred, dos “triunfitos” de nova fornada que defensaran el tema i la seva actuació amb renovades ganes. Tot i que la cançó espanyola no parteix pas en la posició de favorita ni molt menys (aquesta posició se la disputen Israel i Xipre), des de Connexions Culturals desitgem als dos cantants que gaudeixin de la seva actuació i del seu pas per Eurovisió i que si no és en aquesta ocasió, tinguin grans èxits de cara al seu futur esdevenidor.

Si voleu seguir el Festival ho podeu fer per la 1 de TVE a partir de les 21h. La retransmissió anirà a càrrec de Tony Aguilar i Julia Varela. Altres anys havia fet la transmissió l’enyorat José M. Íñigo que va morir fa poques dates.
Aquí teniu el clip oficial de la cançó. 

Comentaris